Populära slots

Hur ska du kunna veta vilken slot du ska börja spela på? Utbudet är så stort och oavsett om du är nybörjare eller van spelare är det inte enkelt att bara plocka en slot utan vidare information. Nya och utmanande spel dyker upp hela tiden och ett relativt nytt och mycket populärt spel just nu är spelet Aliens.

Spelautomat

Bra listningar

Visst kan du prova dig fram för att hitta rätt spel och en bra start är då att titta in på en sajt som listar olika casinon, ger dig information om freespins och recenserar spelautomaterna. Cino är ett bra exempel på en sådan sida. Hos dem hittar du de bästa bonusarna som erbjuds och precis de recensioner så att du lätt kan ta reda på vilken av alla spelautomater som passar just dig.

Kultfilm blir spel

Spelet Aliens har skapats av speljätten Net Entertainment. Det sägs att Aliens suddar ut gränserna mellan spel och animering. Spelet är skapat efter kultfilmen med samma namn. Att lyckas med omvandlingen från film till spel är svårt men Net Entertainment har verkligen lyckats med det.

Scarface

Scarface slot kommer från Tony Montana i filmen med samma namn. Scarface är en oerhört populär spelautomat. Knarkpengar och giriga skurkar är ett par epitet som omvandlats till slot. Spelet har ett stort underhållningsvärde och man utlovar full tillfredsställelse för spelarna.

Plocka hem juveler i Starburst

Spelet Starburs sparar inte på något. Net Entertainment har även skapat detta spel och det fullkomligt glittrar om det. Det är diamanter och juveler som står som figurer i det här spelet och med klara och glittrande färger attraherar spelet många spelare.