Spela spel i höst

I takt med att sommaren nu sakta övergår till höst blir nu de varma dagarna färre och kortare. Det kan därför vara bra att hitta lite nya aktiviteter som man kan roa sig med när höstmörkret. Idag tänkte vi därför tipsa om lite olika spel som passar perfekt.

FIFA 18

Speltillverkarna EA Sports återkommer även denna höst med en uppdatering av en av de mest populära tv-spelsserierna i världen. För dig som gillar fotboll är därför det här spelet  något som kommer roa dig i många timmar i höst. Kanske du ska ge det en chans? Det är ingen tillfällighet att FIFA är ett av de mest populära spelen i världen. Det är otroligt välgjort och årets FIFA lär inte vara något undantag.

Slots

Att spela på slots är något du verkligen borde prova om du inte gjort det tidigare. Det finns massvis med olika slots, eller spelautomater som de också kallas, vilket gör att du kan välja och vraka och hitta den som passar dig bäst. Vampyrer, vikingar, hästar eller katter. Oavsett vad ditt intresse är så finns det säkert en spelautomat med just det temat.

Sällskapsspel

Vi vill också tipsa om en klassiker som passar perfekt för regniga höstdagar. Sällskapsspel. Klassiker som Monopol och Risk har nog många någon gång provat och nu är det dags att föra dessa spel vidare till nästa generation. Varför inte lite Trivial Pursuit med barnen eller barnbarnen? Oavsett vilket spel ni väljer så kommer ni säkerligen ha mycket roligt att se fram emot.