Spel för sommaren

Den härliga sommaren är här och med den följer massvis med tillfällen att spela spel med familj och vänner. Vi tänkte idag tipsa om några olika spel du kan förgylla sommaren med.

Kubb

Denna sommarklassiker är ett perfekt spel varma kvällar efter grillning och annat roligt. Fördelen med kubb är att alla kan delta men också att reglerna inte är svåra vilket gör att även barnen kan vara med. Du kan hitta nya kubbspel lite varstans nuförtiden så om du inte har något borde inte det vara något problem. Fråga på din lokala mack eller sportbutik och kör igång!

Sällskapsspel

Samla familjen och dra igång en spelkväll med klassiska sällskapsspel som Monopol, Trivial Pursuit eller varför inte Alfapet? Det kommer innebära många skratt och passar perfekt för de sommarkvällar då vädret är lite sämre. Kura ihop er inomhus och njut.

Poker

Denna kortspelsklassiker är en väldigt mångsidig syssla under sommarmånaderna. Är det finväder kanske du kan dra ihop kompisgänget på en liten turnering på din altan? Är vädret sämre eller du är uttråkad kanske du kan spela några rundor online. Oavsett vad du väljer är poker ett perfekt spel för sommarkvällarna.

Fotboll

För de med lite överskottsenergi kanske lite fotboll kan vara lösningen. Allt som behövs är en boll och sen är ni igång. Detta passar dock inte alla så de äldre släktingarna kanske får titta på från sidan. Se bara till att ni kommit överens om reglerna först. Annars är det lätt att de slutat i gråt och skrik, och då pratar vi inte bara om barnen. Kanske kan ni spela på stranden?